A NŐK ISKOLÁJA

A LAM Alapítvány tematikus képzései szerves részét képezik a felnőttképzési programok nem-iskolaszerű oktatási rendszerének, és azért jöttek létre, hogy célorientált foglalkozások keretén belül lehetőséget biztosítsanak különböző témakörök elsajátítására.

A NŐK ISKOLÁJA program olyan modern körülmények közt élő gazdasszonyoknak szól, akik háztartásukba bevezetnének pár „hagyományos” technikát, nyitottak a természetadta egyszerű és kézzelfogható megoldásokra, kézügyességüket és kreativitásukat pedig saját alkotásokba fektetve gyümölcsöztetnék.

Periodikusan megszervezett képzéseink

Szabás-varrás tanfolyam

Időtartam: 30 óra

Kezdő szint:

A tanfolyam keretén belül ismerkednek meg az elektromos varrógép használatával, megtanulják a szabás, méretvétel és különböző öltések fortélyait, elsajátítanak érdekes varró trükköket és minden óra után saját kreációval térnek haza.

Haladó szint:

A képzés során szabásminták halmaza áll rendelkezésükre, hogy egyéni elképzeléseiket meg tudják valósítani professzionális segítségnyújtás mellett.

Tandíj: 400 lej

Hagyományőrző ünnepi dekorációk készítése

Az ünnepek az odafigyelésről, kreativitásról szólnak a LAM gazdasszonyainál, saját készítésű asztali- és ajtódíszek, természetes alapanyagok felhasználásával létrejött, hagyományos motívumokat megjelenítő dekorációk és ajándéktárgyak varázsolják az otthont különlegessé és hozzák meg az ünnep igazi hangulatát.

Húsvéti tojásírás

Karácsonyi díszek

Adventi koszorúk

Jelentkezzen most!